Uitnodiging voor ‘Bildtse Lunch’

Bij dezen nodigen wij u van harte uit aanwezig te zijn bij de ‘Bildtse Lunch’ in café restaurant ‘De Zwarte Haan’ met Hein Jaap Hilarides, Hendrik Elings, Gerard de Jong en Eddy van Noord.

Dit vindt plaats op zondag 10 maart 2019 van 12.00 tot 14.30 uur. Inloop vanaf 11.30 uur.

Programma
Na een welkomstwoord zal uitgever Eddy van der Noord vertellen waarom de Bildtse bundel Ofskaid en útsicht zo’n bijzonder boek is en hoe het tot stand is gekomen.

Auteur Hein Jaap Hilardies zal enkele verhalen, stikkys en gedichten voordragen. Kunstenaar Hendrik Elings laat zien hoe en met welk materiaal hij tekeningen maakt. Gerard de Jong, hoofdredacteur van de ‘Bildtse Post’ en schrijver, zal enkele gedichten en gedachten over afscheid en uitzicht voordragen.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Hein Jaap en Hendrik. Zij spelen onder meer enkele Bildtse nummers. Kortom: een vol en afwisselend programma!

Tussendoor serveren Loes en Jacob Jensma een (h)eerlijke lunch. U verlaat het pand met een gevulde maag en een gevulde geest!

Kosten
Voor de lunch en het programma, inclusief de Bildtse bundel Ofskaid en útsicht, betaalt u € 25,00 per persoon. Komt u met z’n tweeën, dan betaalt u € 45,00.

Opgave
Dit kan bij Hein Jaap Hilarides via heinjaaphilarides@hotmail.com of naar de Zwarte Haan: info@dezwartehaan.nl of telefonisch: 0518-401649.

Graag tot 10 maart a.s.

Loes en Jacob Jensma (De Zwarte Haan)
Eddy van der Noord (uitgeverij Louise)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.