Filmpy boekpresintasy fotoboek ‘Knypoog naar ’t ferleden’ en meer…

Wij hadden graag ’n boekpresintasy fan ’t nije fotoboek “’n Knypoog naar ’t ferleden” houwe willen in dorpssintrum ‘Ons Huis’. Soks is namelik gebrúklik at d’r ’n nij boek útgeven wort. Maar goed, wij hoeve jim niet meer te fertellen werom soks dut jaar niet deurgaan kin…

In plak fan ’n boekpresintasy hewwe wij nou foor ’n filmpy koazen met derin ’n reportazy over ’t nije boek. Maar dat niet allenig, want wij hewwe d’r toegelyk ’n bijprater fan maakt; wat wij de leste tiid allegaar bij ’t eand had hewwe en wat wij allegaar nag bij ’t eand hewwe sille. Jan Keizer fan ’t Bildts Filmhuus het dut filmpy opnommen.

Gaan d’r maar even goed foor sitten en klik deuze link an (at dat niet lukt, dan kinne jim de link kopiëre en in YouTube plakke. Dan werkt ‘t ok)

https://youtu.be/HbwYyJ22xSU

 

 

Facebook

De tekst en inhoud achter de folgende angeven links binne bútten ferantwoording fan Stichting Bildts Aigene.

Openingstiden